Вашата кошница е празна!

Доствка


Договор покупко/продажба


1.) Оформайки поръчка в сайта www.tata.bg доброволно потвърждавате следните правила.

 1. По настоящия договор образецът на продукта се признава снимката на продукта приложена в сайта www.tata.bg Поръчката се приема посредством техническите възможности на сървъра www.tata.bg и се изпраща на продавача по електроната поща.
 2. Продавача уведомява купувача за приетата поръчка по телефона или електронната поща, съгласуват се допълнителните характеристики и се комплектуват и продуктите и осигурява доставката на поръчката в течение на 2 до 5 работни дни.
 3. Продавачът се задължава да достави продукта съгласно договора.
 4. Продавачът гарантира съответсвтие външния вид на доставените продукти с образците в сайта.
 5. Продавачът гарантира качеството на продукта.
 6. Купувачът се задалжава да предостави действетелен телефон за връзка, града, код на града и точният адрес на доставка.
 7. Купувачът има право да се откаже от поръчката при доставка но заплаща цената за доставка. Стойноста на доставката е оказан на фактурата издадена от курерската фирма.
 8. В случай че стоката е повредена купувачът се задължава да постави в известност продавачът по телефона в срок от 1 ден от момента на доставката. В този случай на купувача се възръща пълната стойност на продукта включително стойноста на доставката.
 9. Информацията предоставена от купувачът на продавача не може да бъде предадена на 3-то лице в никъкви обстоятелства с излючение на писмено разрешение от купувача.

2.) Заедно с продукта купувачът получава от куриера следващите документи:

 1. Касов бон с указана стойност на продукта (по желание).

3.) Доставка

 1. Нашите куриери доставят поръчките в цялата страна с Еконт експрес и Спиди с 20% намаление, в зависимост от стойността на пратката (до офис на еконт 4.30лв до адрес 6.40лв).
 2. При поръчка над 49лв стойноста на доставката е безплатна.